Bijdragen aan écht mooi werk?

Carfix is méér dan een schadeherstelbedrijf

Een ambitieuze werkgever

voor ambitieuze werknemers

Zie jij een volgende, uitdagende stap in je carrière wel zitten? Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met enthousiaste professionals die op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving. Onze klanten stellen hoge eisen aan ons werk. Daarom dagen wij je elke dag uit om al je talenten te gebruiken.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in schadeherstel aan personenauto’s, bedrijfswagens, motoren, bromfietsen, campers en caravans, heeft ons bedrijf meer in zijn mars. Zo voeren we exclusieve maatwerkprojecten uit voor particulieren en bedrijven.

Voor customizing en optische tuning van moderne auto’s zijn klanten bij ons aan het goede adres. Ook op het gebied van restauratie van oldtimers en youngtimers zijn we zeer bedreven. Kortom: een veelzijdige werkplek voor ambitieuze carrosseriebouwers én autoliefhebbers. Is je interesse gewekt? Bekijk de onderstaande vacatures en neem snel contact met ons op.

Onze vacatures

Carfix / BOAR zoekt een office manager

Carfix / BOAR zoekt per direct een OFFICE MANAGER / FINANCIEEL MANAGER (M/V) die ons team komt versterken.   Wat ga je bij Carfix doen? Jij bent de gastheer/gastvrouw die onze klanten ontvangt en [...]

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun vak als geen ander verstaan. Heb jij je sporen verdiend als schadehersteller, carrosseriebouwer, plaatwerker, voorbewerker of spuiter, en wil je werken bij een bedrijf waar je écht wordt uitgedaagd binnen je vakgebied? Stuur dan een open sollicitatie inclusief CV naar:

info@carfix-autoschadeherstel.nl