Schade aan uw voertuig?

Wij helpen u graag (en snel) weer op weg

Ai, schade!

Waar u aan moet denken

Heeft u schade aan uw voertuig? Belangrijk is om het hoofd koel te houden. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waarmee u goed geholpen bent.

Lees meer
 • Vul het schadeaangifteformulier altijd volledig in.
 • Is er sprake van een tegenpartij? Hou dan rekening met het volgende:
 1. Noteer de verzekeringsgegevens van de tegenpartij.
 2. Noteer het merk, type en kenteken van de tegenpartij.
 3. Maak foto’s van de situatie en schade aan de voertuigen.
 4. Als de tegenpartij iets aangeeft waar u het niet mee eens bent, vermeld dit dan duidelijk op het schadeformulier.
 5. Geef op de situatieschets duidelijk aan hoe de aanrijding is ontstaan.
 6. Schakel bij onenigheid over de schuldvraag de lokale politie in om proces verbaal op te maken.
 7. Zorg dat beide partijen het formulier ondertekenen.
 • Kunt u nog rijden met uw auto? Tijdens kantooruren kunt u de auto direct langsbrengen bij Carfix-Autoschadeherstel. In het weekend of ’s avonds kunt u bellen voor het maken van een afspraak naar:
  +31(0)6- 19 21 64 19.
 • Kunt u niet meer met uw auto rijden? Bel dan het alarmnummer dat op uw groene kaart staat vermeld. U kunt de berger van uw auto dan direct opdracht geven de auto naar Carfix-Autoschadeherstel te brengen.
 • Neem bij het afleveren van uw auto uw rijbewijs, het kentekenbewijs, deel 1 en 2, de groene kaart en het ingevulde schadeaangifteformulier of een kopie hiervan mee.

Hoe wij u helpen

van herstel tot afwikkeling:

Of u nu schade aan uw personenauto, bedrijfswagen, scooter, motor, camper of caravan heeft, wij zorgen dat u vanaf binnenkomst tot afhandeling goed geholpen wordt.

Lees meer
 • Met een digitale fotocamera leggen we de schade vast.
 • Met een schadecalculatiesysteem maken we een begroting en bespreken die met u.
 • Zo nodig bestellen wij de te vernieuwen onderdelen.
 • Wij demonteren de te vernieuwen onderdelen en kijken goed of er nog andere onderdelen beschadigd zijn.
 • De calculatie wordt samen met de foto’s naar de verzekeringmaatschappij of eigenaar verzonden.
 • Na overeenstemming over de werkzaamheden met u en/of de verzekeringsmaatschappij gaan we aan het werk om de auto te herstellen.
 • Tot slot helpen we u bij het afhandelen van de schade met uw verzekeringsmaatschappij.

Garantie

waar u op mag rekenen:

Bij Carfix Autoschadeherstel kunt u zich bij iedere door ons uitgevoerde schadereparatie beroepen op een garantietermijn van een jaar op alle door ons verrichte werkzaamheden.

Lees meer
 • Vervangend vervoer: Als u uw auto bij ons brengt voor reparatie, bepalen wij in overleg met u of u vervangend vervoer nodig heeft. Hiervoor rekenen wij een vanafprijs van € 25,-, exclusief brandstof, inclusief 100 vrije kilometers.
 • Haal- en brengservice: Heeft u geen vervangend vervoer nodig? Dan kunt u gebruik maken van u onze haal- en brengservice. U kunt aangeven hiervan gebruik te willen maken als u een afspraak maakt voor het herstellen van uw voertuig.
 • Hulp bij schadeafwikkeling: Wij helpen u bij het afhandelen van de schade met uw verzekeringsmaatschappij.
 • Niet onbelangrijk: een schone auto bij vertrek!
Herstellen en spuiten - Carfix

Herstellen en spuiten

Bij aanzienlijke schade aan uw voertuig zullen beschadigde onderdelen worden vervangen of worden uitgedeukt. Sommige deuken kunnen immers gerepareerd worden, zonder dat er een nieuw paneel aan te pas komt. Vervolgens wordt er een nieuwe laklaag op waterbasis en van hoge kwaliteit aangebracht.

Spotrepair - Carfix

Spotrepair

Wanneer er sprake is van lichte schade aan uw voertuig, dan kan dit in sommige gevallen gerepareerd worden zonder dat het beschadigde onderdeel volledig gespoten hoeft te worden. Zo kunnen kleine lakbeschadigingen zoals krasjes of steenslag plaatselijk gerepareerd worden.

Uitdeuken zonder spuiten - Carfix

Uitdeuken zonder spuiten

Bij kleine schadegevallen, waarbij de laklaag niet beschadigd is en de schade als het ware uit het paneel kan worden geklopt en gemasseerd, hoeft er geen spuitcabine aan te pas te komen. Deze methode is veelal dé oplossing bij hagelschades, parkeerdeuken en andere, kleine oneffenheden.

Richten met richtbank - Carfix

Richten

Op onze richtbanken herstellen we ontwrichte of verbogen chassisdelen van lichte en zware schades. Met een mallensysteem, waarbij de chassismaten vergeleken worden met de fabrieksspecificaties van het betreffende automerk wordt de schade volledig hersteld en kunt u weer veilig de weg op.